ウォッシャブルペーパークーラーバッグ

"Ordine di restrizione di plastica" aggiornato ancora una volta, il tempo giusto per le borse "verdi"

25-02-2020

Od júna 2008 sa Čína začala realizovať "plastový obmedzenia objednávku", je použitie plastových výrobkov bola značne znížená. Avšak s rýchlym rozvojom uzavrieť a expresné doručenie priemyslu v posledných rokoch podiel Odstráňte plastového riadu, expresné plastovou fóliou a obalov, jednorazové plastové tašky v každodennom živote ľudí sa neustále zvyšuje. Plastové výrobky sú malé a ľahké, ktorý nielen prináša pohodlie do nášho života, ale tiež príčinou "white znečistenia", aby sa vrátil.


V januári 2020, Národný rozvojový a reformná komisia a ministerstvo ekologické prostredie vydal názory na ďalšie posilňovanie ošetrenie plastového znečistenie a "plast obmedzenia poriadok" bol opäť vyššieho štandardu, volá na všetkých oblastí života, nájsť lepší " Green Plan "bieleho znečistenia.


DuPont Tyvek značka materiál je netkaný technický materiál vyrobený flash dopřádacího procesu lepenia patentovaný firmou DuPont. Spája v sebe komplexné materiálové vlastnosti papiera, tkanie a filmu. Je ľahký a silný. Vo výrobnom procese, je tu takmer žiadne pridaný (škodlivé chemické látky) a 100% recyklovanej. To bolo použité v mnohých značiek, aby sa k životnému prostrediu šetrné a módne nákupná taška produktov.


Tyvek nielen poskytuje inovatívne materiálové riešenia pre "zelené" éry, ale tiež pomáha mnoho maloobchodných značiek ľahko realizovať svoj positioningu značky a záväzok spotrebiteľa.


* Ochrana životného prostredia je pojem, ktorý značka Nike obhajuje. Táto nákupná taška, ktorú začala Nike domu inovácií na Nanjing East Road v Šanghaji, je dokonalou ukážkou kombinácie ochrany životného prostredia a módy.  

 Vyrobené z Tyvek tvrdý štruktúry materiálu s väčším papierovom zmysle. To udrží Tyvek je čisto biele a hladké papier textúry.

green bag


* V reakcii na globálne hnutie na ochranu životného prostredia "Zero Waste", Hyundai Department Store v Južnej Kórei používa sáčok na ochranu životného prostredia vyrobený z Tyvek mäkkého materiálu štruktúry vo svojom potravinárskom supermarkete znížiť spotrebu plastových vrecúšok.

 Tieto dve nákupné tašky, aby plne využili dobrých tlačových charakteristík Tyvek je, s jasnými farbami. Že sú milovaní miestnymi ľuďmi, keď sú uvádzané na policiach, najmä zelený!

Tyvek bag


* A čo viac, mnoho medzinárodných značiek, ako sú jablká, Starbucks a Nestlé použili Tyvek materiál, aby sa na ochranu životného prostredia taška produktov. Japonská Niko a ... ktorý bol otvorený v Šanghaji v decembri minulého roka tiež spustila Tyvek materiál obmedzený štýlu eco-friendly nákupnú tašku pre globálny vlajkový obchod v Šanghaji.

Tyvek


Väčšina nákupnou taškou produktov vyrobených z materiálov Tyvek možno ľahko manipulovať s čistou vodou, zložené a hnetie ľubovôle a ľahko skladovať, ktoré poskytujú spotrebiteľom novú cestu a zážitok z nakupovania a teší zelené životný štýl.


V "zelenom" éry, budú materiály, ktoré môžu pomôcť znížiť množstvo odpadu a podporujú opätovné využitie stáť snaha nových favorites.With ľudí životného štýlu na ochranu životného prostredia, bude šetrné k životnému prostrediu a univerzálne DuPont Tyvek značkové materiály sú stále viac a viac na opakované použitie a krajší výrobky poskytované rôzne značky pre spotrebiteľov prostredníctvom viac a viac dizajnérov.



最新の価格を取得しますか? できるだけ早く返信します(12時間以内)

個人情報保護方針